Acampades en defensa de la sanitat pública a Terrassa

Primer vespre de l'acampada davant de la Mútua 9-6-2011
Després de les concentracions setmanals tant a l'Hospital de Terrassa com a la Mútua, els treballadors i treballadores de la sanitat pública de Terrassa acampada per fer encara més palès el seu rebuig cap a unes retallades que ja estan provocant: el tancament de quiròfans, el tancament de plantes, l'acomiadament de personal,  l'allargament de les llistes d'esperes, l'anulació de proves, la reducció de serveis...per tot això i molt més els treballadors i treballadores de la sanitat és planten i diuen no a les retallades tot convidant a tota la població a sumar-se a la reivindicació que ens afecte a tots i a totes.
Concentració a la Mútua de Terrassa el dimecres 1 de juny
Aquestes noves acampades es sumen a l'acampada que ja fa 22 dies que revoluciona el centre de Terrassa amb multitudinàries assemblees, xerrades, actuacions musicals, cabarets, pel·lícules... i molta indignació cap a un sistema que no agrada a molt i moltes i que volen canviar. http://acampadatrs.net/

CONCENTRACIONS A LES PORTES DELS HOSPITALS

DEMA, DIMECRES DIA 25 HI HAN PREVISTES CONCENTRACIONS

                     A LA 1 DEL MIGDIA A LA PORTA DE L'HOSPITAL DE TERRASSA
                     A LES 2 DEL MIGDIA A LA PORTA DE MUTUA

D'altra banda a les 6 de la tarda hi ha prevista una comisió temàtica sobre el tema de SANITAT a l'acampada davant de l'ajuntament.
Molts dels components de l'assemblea Terrassa en Defensa del Serveis Publics estem participant en aquesta acampada i donant-li el màxim suport, per lo que us convidem a compartir demà la temàtica de SANITAT a les 6 de la tarda, davant l'Ajuntament.
El dissabte, en el mateix lloc i a les 12 del migdia, hi haurà comisio temàtica sobre EDUCACIO I CULTURA.

CONCENTRACIO DIA 17 MAIG

Demà com tots els dimecres hi haurà

CONCENTRACIO DE  2 A 3 DEL MIGDIA DAVANT LA MUTUA DE TERRASSA

US HI ESPEREM!
VENIU AMB NOSSALTRES A FER SENTIR LA VOSTRA VEU!
CONTRA LES RETALLADES SOCIALS!
LA SANITAT, NI TOCAR-LA!

concentracions del 11 de maig

Ahir 11 de maig els treballadors de Mutua Terrassa es van incorporar a les mobilitzacions que estan convocades tots els dimecres als Hospitals i centres de salut de Catalunya i a les que s'ha afegit el sector de l'ensenyament.
Unes 80 persones aproximadament van participar en dos torns, en la concentració que ademés va coincidir amb l'Hospital de Sant Llatzer, de l'altre cantó de la plaça del Dr. Robert.
D'altre banda ens informen els companys de Hospital de Terrassa, que allà també es va realitzar la concentració amb una participació aproximada a la de Mutua Terrassa.
Com haureu vist, els mitjans de comunicació ja han passat plana d'aquest afer de les retallades a sanitat i educació tot i que ahir hi varen seguir havent concentracions a Bellvitge, Vall d'Hebron, Hospital de l'Esperança i del Mar i molts d'altres d'arreu de Catalunya així com a universitats instituts i escoles.Només els mitjans alternatius (kaos, etc..)n'han fet ressò.
Ara toca el torn de les eleccions. No hem de permetre que aquest assumpte de les retallades socials quedi en segon terme!
De moment, el millor es ASSISTIR MASSIVAMENT a la manifestació el dissabte 14 de MAIG a Barcelona, que es converteixi en un event de primera plana.

Properes convocatòries



Dissabte 14 de maig manifestació a Barcelona 11h  Plaça Catalunya 
Es proposa quedar:
9:45h RENFE Terrassa
10:45h FNAC amb el c Vergara. (lloc de trobada proposat per l'assemblea de l'Hospital de Terrassa)

Dissabte 14 a les 19:30h Xerrada d'Arcadi Oliveres sobre les retallades al local de Terrassa Respon c Societat 6

Diumenge 15 de Maig "Pren el carrer"

Amb el lema "Democràcia Reial JA. No som mercaderia en mans de polítics i banquers" mobilització d'àmbit estatal el diumenge 15 de maig a les 18 hores. Convocatòria impulsada inicialment a través de la xarxa compta amb l'adhesió de nombroses organitzacions cíviques, socials i polítiques. Estan convocades manifestacions a 45 ciutats de l'estat espanyol. A Barcelona la manifestació s'iniciarà a les 18 hores a Plaça Catalunya i finalitzarà a Plaça Sant Jaume.

Veure:
 http://democraciarealya.es/


Els dimecres a les 13h concentracions a la Mútua i a l'hospital de Terrassa