concentracions del 11 de maig

Ahir 11 de maig els treballadors de Mutua Terrassa es van incorporar a les mobilitzacions que estan convocades tots els dimecres als Hospitals i centres de salut de Catalunya i a les que s'ha afegit el sector de l'ensenyament.
Unes 80 persones aproximadament van participar en dos torns, en la concentració que ademés va coincidir amb l'Hospital de Sant Llatzer, de l'altre cantó de la plaça del Dr. Robert.
D'altre banda ens informen els companys de Hospital de Terrassa, que allà també es va realitzar la concentració amb una participació aproximada a la de Mutua Terrassa.
Com haureu vist, els mitjans de comunicació ja han passat plana d'aquest afer de les retallades a sanitat i educació tot i que ahir hi varen seguir havent concentracions a Bellvitge, Vall d'Hebron, Hospital de l'Esperança i del Mar i molts d'altres d'arreu de Catalunya així com a universitats instituts i escoles.Només els mitjans alternatius (kaos, etc..)n'han fet ressò.
Ara toca el torn de les eleccions. No hem de permetre que aquest assumpte de les retallades socials quedi en segon terme!
De moment, el millor es ASSISTIR MASSIVAMENT a la manifestació el dissabte 14 de MAIG a Barcelona, que es converteixi en un event de primera plana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada